Startseite Schloss Grünewald Freilichtmuseum DorenburgKloster Eberbach Schloss Lembeck Aussteller-Info Presse Kontakt

Freilichtmuseum Dorenburg:

Romantischer Weihnachtsmarkt

Romantische Kerstmarkt

GartenLeben

Tuinleven

Allgemein:

Startseite

Links

Het schitterende terrein en de ligging van het Freilichtmuseum in de Niederrhein is uitstekend geschikt voor een tuinmarkt, waarbij 100 lanten en kruiden in alle variaties, zeldzame tuinmeubelen en -decoraties, vakboeken, kunstobjecten en schilderijen, woonaccessoires, tuingereedschappen, historische bouwmaterialen en vele andere attracties rond om de thema's tuin, kunst en wonen aanbieden. Ook de kruidentuin bij de winkel van Sinkel is voor iedereen geopend. De bezoekers krijgen ideen voor de tuininrichting, rondleidingen, vaklezingen en waardevolle tips van experts rond om de tuinverzorging.

Voor iedereen, die houdt van het mooie en praktische voor tuin, balkon en terras, open staat voor inspiraties rond om het thema wonen, voor natuur- en plantenliefhebbers en kunstgeinteresseerden. Voor mensen, die genieten van de historische ambiance van het Freilichtmuseum of die alleen maar langs de paden en door de historische woongemeenschappen wil slenteren.

Naast vrijlopende kippen, ganzen en koudbloedpaarden vinden er overal op het terrein verschillende attracties plaats: bijv. de bouw van een insectenhotel, een roofvogelshow met valkenier, klimrekken voor kinderen, vlag- en vliegershow, een friesenquadrille, walking acts en nog veel meer.

Het actuele programma, een exposantenlijst en interessante artikelen zijn in de brochure voor "GartenLeben" (Tuinleven) verzameld, die bij de entree gratis aan de bezoekers wordt verdeeld.

Wij verheugen ons op u!
 

Het eerste maal nieuw: met zelden of nooit planten.
 

Als u erin geinteresseerd bent, als exposant aan "GartenLeben" deel te nemen, vindt u het aanvraagformulier in de rubriek » EXPOSANTEN-INFO.

Data GartenLeben 2018:
10.-13. mei openluchtmuseum Dorenburg in Grefrath nah bij Venlo
19.-21. mei slot Grünewald in Solingen-Gräfrath

Openingstijden in het openluchtmuseum:
Zaterdag tot maandag 10.00 – 18.00

Entree 8 Euro, kinderen (tot 16 jaar) freeUw weg naar Rijnlands Openluchtmuseum Dorenburg ...